Nebanuitele cai ale Internetului

Posted on October 14th, 2008 in Anunturi by Alex

Salut,

In sfarsit ,Ice_Man a reusit sa readuca acest site in functiune la “toti parametrii optimi”.

Ce e nou? O alta vizita in japonia in august- septembrie 2008,poze sterse din galeria de pe  Flickr (promit ca fac alta galerie) si alte schimbari in viata mea.

Cam atata pentru primul post in “Noua Era”. In aceasta saptamana sunt foarte ocupat asa ca voi reveni cu posturi incepand de saptamana viitoare (si cu noua galerie pe flickr)

6 Responses to 'Nebanuitele cai ale Internetului'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Nebanuitele cai ale Internetului'.

 1. jumon said,

  on April 12th, 2009 at 10:00 am

  Hei, salut!

  Cautam oferte pentru excursii in Japonia si am dat de blog-ul tau.
  Imi permit sa te intreb daca pleci pe cont propriu in Japonia sau prin agentii de turism? La sfarsitul acestui an vreau sa plec in Japonia ca turist pentru doua saptamani dar nu stiu cum sa fac. Vreau sa plec pe cont propriu impreuna cu o prietena, insa incepe sa-mi fie teama.
  Si o alta intrebare importanta, cam cati bani estimezi ca ar fi suficienti pentru transport prin Tokyo + mancare timp de doua saptamani. Eu ma opream undeva la 100.000 yeni dar ma gandesc sa nu fie o suma prea mica.

  Ti-as fi foarte recunoscatoare pentru orice raspuns.

 2. Alex said,

  on April 13th, 2009 at 3:45 am

  Salut! eu plec pe cont propriu. daca ai cazarea asigurata , 100 000 de yeni pt 2 saptamani (mancare si transport) mi se pare o suma rezonabila. Iti recomand micile restaurante de “la dos”,daca vrei sa incerci din mancarea traditionala dar neplatind bani pt chiria de “la strada” Mai tine cont ca biletul pana acolo este minim 1000 eur. Toate cele bune ! daca mai ai intrebari le astept.

 3. jumon said,

  on April 13th, 2009 at 6:24 pm

  Mersi frumos pentru raspunsul promt.
  Stiu ca restaurantele mici in Japonia au, de cele mai multe ori, cea mai delicioasa mancare. Cu transportul e problematic. Ai idee daca in Tokyo se pot face abonamente pe liniile de tren pe 7/14 zile si cam care ar fi pretul? Informatii multe gasesc doar despre acel Japan Railway Pass, insa nu avem nevoie de el intrucat ne limitam la Tokyo de aceasta data.
  Si avem sanse sa ne descurcam cu medii cunostinte de limba japoneza?
  Intrebari ar fi destule dar nu vreau sa-ti rapesc din timp prea mult. O zi buna!

 4. Alex said,

  on April 13th, 2009 at 6:36 pm

  iti poti face pasmo pe toate liniile de metrou (trenul il folosesti ca sa pleci din tokyo ,se face pasmo parca si pt trenuri ) . te descurci foarte bine daca ai cunostinte medii din japoneza . intreaba ce mai vrei sa afli si daca te pot ajuta o sa-ti raspund

 5. Daniel said,

  on January 8th, 2010 at 5:29 am

  Trebuie viza pt japonia?? Daca da de unde o obtin si ce trebuie sa fac?
  Thx

 6. Alex said,

  on January 8th, 2010 at 6:15 am

  nu, nu mai trebuie viza pt japonia (cel putin pt o perioada de 2 ani ). totusi e posibil ca sa te intrebe cati bani ai la tine, unde stai ( daca ai rezervari la hotel si sa le arati ) , etc. depinde de ofiterul de la immigration. la intrarea in tara esti pozat si amprentat .

Post a comment